Megnyitás | Vissza a főmenühöz

A telefonod rabjai: így szabadítsd ki nyári emlékeidet!

A nyaralásunk alatt készített fényképek megörökítik a legszebb pillanatokat és emlékeket, amelyeket szívesen visszanézünk újra és újra. Azonban ezek a képek könnyen elvesznek a digitális világban, mappák mélyén vagy a telefonunk memóriájában. Mi lenne, ha ezekből a képekből valami maradandót készítenénk? Egy klasszikus papírkép, egy vászonkép, egy falinaptár vagy egy fotókönyv remek módja annak, hogy életre keltsük ezeket az emlékeket. 

Csókold meg a szfinxet

Csókold meg a szfinxet

A fotókönyv talán a legjobb választás, hiszen elegáns és személyre szabott formában őrizhetjük meg a nyaralásunk minden pillanatát. A fényképes termékek nem csak dekorációként szolgálnak, hanem személyes ajándékként is tökéletesek lehetnek barátoknak és családtagoknak.

Nyaralós képek - tippek, tanácsok a fotózáshoz

Ez is érdekelhet:

Nyaralós képek - tippek, tanácsok a fotózáshoz

 

A Fotológus Applikációval a nyaralásod emlékeinek megőrzése még sosem volt ilyen egyszerű és gyors. Az alkalmazás intuitív felülete lehetővé teszi, hogy néhány egyszerű lépésben megrendeld a kívánt fényképes terméket. Először válaszd ki a legkedvesebb fotóidat a telefonodról, ezután néhány kattintással elrendezheted őket a választott könyvben. A rendelés véglegesítése csak egy pillanat, és már úton is van feléd a kész termék. A Fotológus nemcsak a rendelés folyamatát teszi egyszerűvé, hanem garantálja a kiváló minőséget is. Töltsd le a Fotológus Applikációt, és tapasztald meg milyen könnyű és villámgyors lehet a nyaralási fotóidból maradandó emlékeket készíteni!

Az applikáció fotókönyvrendelőjének fejlesztésekor a legfőbb cél az volt, hogy a lehető legegyszerűbben kezelhető szoftver kerüljön megalkotásra. Ennek eredményeként egy egyedülállóan könnyen használható felületet biztosítanak azoknak, akik fotókönyvet szeretnének készíteni. Az alkalmazás legkiemelkedőbb tulajdonsága az automata könyvkészítés funkció. Ez lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt egy teljes fotókönyvet hozz létre, minimális erőfeszítéssel. A fényképek akár dátum szerint csoportosítva is hozzáadhatók a rendelőfelülethez, így könnyen rendszerezhetők és megtalálhatóak a kívánt képek. Miután az összes fotót hozzáadtad, a szoftver automatikusan elkészíti a könyvlapokat. A Fotológus applikációval a fotókönyv készítése gyors, egyszerű és kényelmes.

A fejlesztés során minden apró részletre odafigyeltek, hogy a felhasználói élmény a lehető legjobb legyen. Az alkalmazás nemcsak az automata könyvkészítést teszi egyszerűvé, hanem teljes mértékben testreszabható fotókönyvet is kínál. A felhasználók szabadon hozzáadhatnak vagy eltávolíthatnak képeket, beállíthatják az átlagos képsűrűséget a könyvlapokon, és át is rendezhetik azokat, hogy minden oldal pontosan úgy nézzen ki, ahogyan szeretnék. Ezen felül a könyv dizájnját és a könyvlapok háttereit is menet közben módosíthatják, hogy teljesen egyedi és személyre szabott végeredményt érjenek el. Legyen szó színes, vidám hátterekről vagy elegáns, letisztult dizájnról, a Fotológus Applikációban minden lehetőség adott, hogy a fotókönyv tökéletesen illeszkedjen az egyéni stílushoz és az emlékek hangulatához.

Felismered képek alapján az egyik legnépszerűbb, nyári úticélt?

Ez is érdekelhet:

Felismered képek alapján az egyik legnépszerűbb, nyári úticélt?

Már nincs más hátra, mint megrendelni a fotókönyvet és várni a futárt! A rendelés befejezése után házhozszállítják a kész fotókönyvet, azonban ha szeretnéd személyesen átvenni, erre is van lehetőség: amint elkészült a fotókönyved, emailben és SMS-ben értesítenek, és üzletükben is átveheted a kész terméket.

Lábak a tengerparton

Lábak a tengerparton

Ne feledd, hogy az invia.hu utasai szeptember 30-ig kedvezményes áron juthatnak hozzá a Fotológus szolgáltatásaihoz! Nem csak a fotókönyvekre, hanem minden fényképes termékre 25% kedvezményt biztosítanak. Használd ki ezt a remek lehetőséget, és rendeld meg a fotókönyvedet vagy bármely más fényképes terméket kedvezményes áron. A Fotológus várja megrendelésedet és garantálja, hogy a végeredmény minden várakozásodat felülmúlja!

2024.07.30. Invia

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.

Tetszik ez a bejegyzés?

Oszd meg barátaiddal, hátha ők is érdekesnek találják!.