A szálloda egy kis szigeten fekszik, Margaritától kn. 20 km-re, ami hajóval 30 perc. A hajó kicsi, naponta 2x közlekedik, reggel 9.15-kor indul a központi szigetre és délután 17-kor jön vissza. Ha kirándulást rendel, gond van a szigetről eljutni, nehezen rendelnek hajót. Isla Coche-n volt 3 szálloda és egy kis falu, ahol 17-kor bezárnak a strandok és a falu egyetlen étterme. A szállodai bár 23 órakor zárt. A sziget száraz, alig van vegetáció. A Brisas del Marhoz vezető gyalogút piszkos, hosszú és kivilágítatlan.
Elhelyezés
A bungalók körül rengeteg az öszvér ürülék, amit az egész idő alatt senki sem takarított el. Sosem működött a légkondícionálás és az egész szállodában szinte minden este áramkiesés volt. Borzalmas a higiénia. A medencében piszkos a víz.
Ellátás
Az ebéd és a vacsora íztelen, marhahús, tésztaféle, csirke ill. a hal. Köretként kínáltak rizst, burgonyát, tésztafélét, de az is íztelen volt, hozzá főtt zöldséget. Ha még kértünk húst, nem kaptunk, azt felelték, kaptunk már eleget. Talán 5 alkalommal a 2 hét alatt, az étkezés első órája után elfogyott a hús. Naponta egyforma és gyakran ehetetlen volt a desszert, volt dinnye és ananász. Fagylalt egyszer sem. Reggelire rendszerint az esti maradékokból készült kenőt kínálták, csirke és hal össze volt darálva csontostól. A 14 nap alatt talán 2x volt rántotta, volt még margarin, lekvár, kemény tojás, csípős bab, ehetetlen szalámi, virsli, gyümölcs. A dzsúsz porból készült, a csapvíz nem volt lehűtve, csomagolt vizet úgy kellett vásárolni, de ne az étteremben vásárolja, hanem az üzletben. A kávé is ízetlen. Ha az étkezés közben sört akartunk, a medence melletti bárhoz kellett menni, ha ugyan nyitva volt. AI mellett is gyakran vásároltuk az italokat, mert a bár zárva volt. Ami az étterem higiéniáját illeti, egy sátorhoz hasonlított, az asztalok lecekből készültek, volt egyetlen só- és borstartó. Fogpiszkáló nem volt. Piszkosak a tányérok, evőeszközök, használat előtt a szalvétával kellett megtörölni. Az asztalon a madarak után madárürülék, amit senki sem takarított le. Mindenkinek hasmenése, görcsei voltak, hánytunk, lázasak voltunk,még otthon is.
Szállás szolgáltatások
Nem volt.
Tengerpart
Isla Margarita a karibi gyöngyszem - még véletlenül sem. A tengerben fél m-re nem lehet lelátni, zavaros. A strand szemetes, hínáros, tele van cigarettacsikkel - lásd a fotót. A nyugágyak piszkosak, a strandot sosem takarították a 14 nap alatt.
Szállás általános értékelése
A Brisas de Coche egy borzalmas szálloda - Del mar Isla Margarita -- a Karibi gyöngyszem - ez mind az utazási iroda hazugsága. Piszkos a tenger,a térdig érő vízben nem láttam a lábam. Piszkosabb strandot még nem láttam, tele volt szeméttel és cigarettacsikkel, hínárral,senki sem takarította - lásd a fotón. A nyugágyak piszkosak senki sem takarított. A szálloda Isla de Coche szigetén fekszik, 20 km-re Margaritától, ami 30 perces hajóút. Naponta 2x közlekedik a hajó, reggel 9.15-kor és délután 17-kor jön vissza. Ha pl. kirándulást rendel, nehezen rendelnek hajót. Isla Coche-n van 3 szálloda és egy falu, ahol a strandok 17 órakor zárnak, a falu étterme is. A szállodai bár 23 órakor zárt. A sziget száraz, alig van vegetáció. A Brisasba egy hosszú, piszkos , kivilágítatlan út vezet. A szálloda környéke borzalmas. Minden piszkos és csak száraz földet látni. Fotókat a következő oldalon talál:www.brisas-de-coche--del-mar.nazory.cz Mindenki elégedetlen volt. Fredy és az olasz Claudio nem tudják vezetni ezt a szállodát, a köszönésünkre nem is reagáltak. Az ebédlő olyan, mint a 70-es években a hadseregnél, piszkosak a tányérok, evőeszközök. Az AI keretén belül csak naponta 3x kínáltak ételt. AI bár szinte mindig zárva van.A személyet arrogáns, apatikus. Az üzletben minden túl drága, csak a cigaretta kerül 7.50-be, de 10 ért kínálják. Ebédre vacsorára ízetlen volt az étel. Különös képeslapokat kínáltak, számítógépről kinyomtatott, elmosódott fotókat. Különben az üzlet jól jött, habár csak 9-10-kor nyitott és 16 órakor bezárt. Legalább valamit vásárolhat ha megunja az ételt. Köretként kínáltak rizst, tésztafélét, főtt zöldséget és 2x édes burgonyát. Ha duplázni akartunk, nem engedték, ránk szóltak, hogy kaptunk már húst, a nőknek nem adtak. 5x előfordult, hohy egy órával az étkezés után elfogyott a hús. Helyi desszertet kínáltak, ami mindig egyforma és ehetetlen volt. Reggelire rendszerint az esti maradékból készítettek kenőt - összedarált halat, csirkét csontostól. Rántotta csak 2x volt. Volt még margarin, lekvár, kemény tojás, csípős bab és ehetetlen szalámi, virsli. Porból készült a dzsúsz, volt gyümölcs. A kávé íztelen. Ha sört akartuk a medence melletti bárból kellett hozni, ha ugyan nyiltva volt. Párszor innivalót kellett vásárolni. Az ebédlő higiéniája egy sátorhoz hasonló. Lecekből vannak az asztalok, csak egy só- és borstartó volt, nincs fogpiszkáló. Piszkosak a tányérok, evőeszközök. Az asztalon madárürülék, nem takarították le. Hasmenésünk voltés gyomorgörcsök, hánytunk, lázasak voltunk még otthon is 38.5 fokos lázam volt. Fotókat talál a www.brisas-de-coche-del-mar.nazory.cz oldalon. A bunaglók körüli öszvér ürüléket senki sem takarította el. Nem működött klíma és este áramkiesés volt. A higiánia borzalmas. Ne utazzon oda‼ Ez nem szálloda hanem egy kemping.