Megnyitás | Vissza a főmenühöz

Értékesítési csoportvezető

Értékesítési csoportvezető

Érdekel ez a munkakör

Ismersz valakit, akit érdekelhet?

Oszd meg ezt az állásajánlatot!:

Junioron túl, senioron innen: izgalmas karrier-út az Invia központi irodájából!
Értékesítési csapatunk bővülése miatt keresünk új kollégát! Készen állsz megtenni karriered következő lépését a turizmusban?
Főbb feladatok:

Egyik értékesítési csapatunk munkájának koordinálására keressük az irodai mindennapok zsonglőrét, egy elhivatott, 5-8 fős csapat motiválását, teljesítményének növelését megtanulni vágyó csapattagot, aki tanácsokkal látja el és fejleszti csapatát, összhangba hozza teljesítményüket és a KPI-okat, és kezeli a napi és eseti kihívásokat.


Elvárások:

Csapatunk új tagját földrajzi tudása mellett a turizmusban és értékesítésben szerzett korábbi tapasztalatai és IT-ismeretei segítik majd. Elengedhetetlen az angol vagy német nyelvtudás és a jó kommunikációs és szervezési készség, hiszen nem csak a saját, csapattagjai időgazdálkodásának kialakításában is számítunk rá; ezen felül nem feltétel, de örülünk a korábbi utazási irodai, turisztikai tapasztalatnak.


A pozíció elnyeréséhez előny:

Utazási irodánál szerzett tapasztalat (értékesítés vagy csoportvezetés)


Amit kínálunk:

Lelkes, fiatal csapattal várunk, ebben a változatos, színes és gyakran kihívásokkal teli munkakörben. Felújított, kényelmes irodára, tervezhető munkarendre, kiszámítható bérre és juttatásokra számíthatsz.


Munkaidő: Többféle műszak, napi 8 óra, heti 5 nap, H-V: 8-20 között

Munkavégzés helye: Budapest, 1077

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok: CV

Jelentkezésedet az alábbi e-mail-címen várjuk:  karrier@invia.hu

Érdekel ez a munkakör

Vissza az állásajánlatokhoz